Vragen?
Vragen?
Previous
Next

Veelgestelde Vragen

Heb je vragen over jouw bezoek aan Dunez? kijk even of het antwoord al hier onder staat.

Bij dunez wordt het elk jaar drukker. Omdat we het voor iedereen leuk willen houden, laten we een beperkt aantal daggasten toe. Het is daarom aan te raden een dagkaart online te kopen. 

Ja, Als je bij ons op de camping of in een van onze kamers of cabanas verblijft is de wellness inbegrepen.

Voor onze kamer en cabana gasten zijn de handdoeken inbegrepen. De campingasten en daggasten kunnen eigen handdoeken gebruiken of handdoeken bij huren. Ook Badjassen zijn te huur. Slippers zijn te koop. 

Bij Dunez is de keus aan jou. Lekker in de zon liggen bij het zwembad of op de camping in een zwembroek, of naakt op een handdoek. In het restaurant is een handdoek, badjas of kleding gewenst. Het wellnessgebied is alleen naakt toegestaan.

Bij Dunez kun je na een sauna ronde heerlijk rusten in de tuin of in de orangerie. Privé cabines hebben wij niet.

In onze wellensstuin en horeca is het niet toegestaan zelf meegebracht eten of drinken te nuttigen. Op de camping, in de kamers en in de cabana’s mag dat natuurlijk wel

Dunez heeft een eigen parkeerterrein waar je als gast gratis gebruik van kunt maken. Reis zoveel mogelijk samen zodat we voor iedereen plaats hebben. Voor campinggasten en B&B gasten is het per accommodatie toegestaan 1 auto gratis te parkeren. Een extra auto is tegen meerprijs.

Er is geen openbaar vervoer in de directe omgeving van Dunez. Vanuit ‘s-Hertogenbosch en Tilburg gaat er een bus lijn 136. Stap uit bij bushalte “de werf” in Drunen en dan is het ongeveer 3 km lopen naar Dunez, maar misschien is een taxi een beter idee.

Centrum van Drunen is 4KM, Waalwijk 8KM, ‘s-Hertogenbosch 16KM, Tilburg 28KM en de Efeling ligt op 15KM

Het gemakkelijkste is een taxi (kosten €135,- / €195). Vanaf Schiphol gaat er een rechtstreekse trein naar ‘s-Hertogenbosch (kosten €17,-) In ‘s-Hertogenbosch neem je het beste een taxi naar Dunez (€35,-)

Aan de kassa kun je betalen met PIN, creditcard of contant. Online kun je daarnaast ook nog betalen via bankoverschrijving en PayPal

Op de camping zijn honden toegestaan als ze op geen enkele wijze overlast veroorzaken. Honden dienen aangelijnd te zijn of in een bench. Het uitlaten van de hond dient buiten het terrein van Dunez te gebeuren. In de cabanas, kamers, wellness en restaurant zijn honden niet toegestaan.

Roken is in alle overdekte ruimtes van Dunez, met inbegrip van de hotelkamers en cabana’s verboden. De autoriteiten verbieden het roken in het restaurant en de Bar. Roken is toegestaan in de tuin en op het terras. De cabanas en kamers hebben een terras. Dit is een aangename plek om van uw sigaret te genieten. Op de camping is roken gewoon toegestaan. Zorg er wel voor dat de andere gasten er geen last van hebben. Bij droogte dient u extra alert te zijn op mogelijk brandgevaar.

Ja, wij hebben een gratis breedband internet. Ons WIFI netwerk is toegankelijk op de camping, in uw hotelkamer, en alle gemeenschappelijke ruimtes van Dunez.

Wij verhuren in samenwerking met Pelders tweewielers de verhuur van stadsfietsen, elektrische fietsen en mountainbikes (incl. een vignet om op het mountainbike track te mogen rijden). U kunt de fietsen bij Pelders huren en de fietsen worden hier naar Dunez gebracht. Let op dat de fietsverhuurder op zondag en maandag gesloten is. Bel voor informatie en bestellingen naar 0416666580 of bestel de fietsen eenvoudig in de Dunez app.


Pelders Tweewielers
Grotestraat 231
5151 BL Drunen
Telefoon: (0416) 66 65 80
Email: info@pelders-tweewielers.nl

Dunez ligt in het prachtige nationale park De Loonse en Drunense duinen. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen.  Steden als ‘s-Hertogenbosch, Tilburg, Eindhoven en Waalwijk zijn op korte afstand van Dunez te vinden. Op Fietsafstand ligt Nationaal Monument Kamp Vught en Natuurgebied de ijzeren man. Ook het dorpje Oisterwijk is vlakbij. Hier zijn schitterende bossen en vennen en een gezellig centrum met terrassen. In Waalwijk het schoenmuseum. In de Dunez app en op de website van Visit Brabant staan nog meer ideeën om er op uit te gaan.

Bij dunez hebben we voor onze gasten een restaurant. van 12:00uur kun je hier lunchen, snacken en dineren. de menukaart staat ook op deze website de keuken sluit om 20:30uur

Uw gastheren: Martien van der Steen en Coen Feenstra