Wij hebben de baan die jij zoekt!

Elk jaar ontdekken meer gasten Dunez men only. Voor  dit seizoen zijn wij dan ook op zoek naar wat extra handjes.  

Zelfstandig werkend kok/All-Round medewerker (16-40 uren)

Dunez is een kleinschalig resort met camping, cabanas, guestrooms, wellness en horeca. Dunez onderscheidt zich van andere resorts door zich specifiek te richten op de doelgroep “men only”. Het is na 8 succesvolle seizoenen een bewezen concept en voor veel terugkomende gasten de ultieme plek om te ontspannen in de wellness, te genieten van de prachtige omgeving en ’s avonds te genieten van een heerlijk diner in het restaurant, gevolgd door een gezellige avond in de bar. 

Ter uitbreiding van het kleine team (2 nieuwe eigenaren) zijn wij op zoek naar een enthousiaste, spontane, zelfstandig werkende kok/ all round medewerker (16-40 uren/week).

Wat ga je doen? 

* Lunch/diner/snacks (voor)bereiden en uitgeven

* Zorgen dat de keuken en voorraadkamer schoon en geordend is

* Op rustige tijden eventueel ook andere werkzaamheden die bij een kleinschalig resort horen; bediening, schoonmaken, onderhoud terrein

 

Wie zoeken wij?

Iemand die van koken houdt en weet te verrassen. Ben je een echte duizendpoot en sta je naast het werk in de keuken ook open voor andere werkzaamheden? Dan zijn wij een match. Je hebt ervaring in de keuken, maar instelling en gastvrijheid zijn nog belangrijker. En een beetje humor is ook mooi meegenomen. 

Wat bieden wij?

Wij waarderen je om wie je bent en wat je doet en los van de waardering in woorden blijkt die waardering ook uit de arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je ervaring en je persoon kan deze waardering boven CAO Horeca zijn. Uiteraard is er ook vakantiegeld, pensioen, reiskostenvergoeding en deel je mee in de fooi. 

Je werkt in een prettige, informele werksfeer in het kleine team van Dunez onder leiding van twee nieuwe, energieke eigenaren. Je hebt veel vrijheid om je functie en rol zelf in te vullen. Inspraak in het menu bijvoorbeeld. Bij ons kan je zowel parttime als fulltime aan de slag en is er uitzicht op een vast contract. 

Enthousiast? Stuur ons een mail met je CV en korte motivatie naar info@dunez.nl. Of bel je liever even als je bijvoorbeeld nog vragen hebt? Bel 06-37417610. We horen graag van je.  

l

Werk

Chat openen
Thanks for visiting our website. Can we help you?