Massagevoorwaarden

Geniet van een heerlijke massage bij Dunez.

Massagevoorwaarden

Massage is pure ontspanning. De huid is namelijk heel gevoelig voor aanraking. Een massage vermindert stress (oorzaak van 90% van alle ziekten), stimuleert de bloedsomloop en zorgt dat de afvalstoffen beter ons lichaam verlaten. Maar bovenal is een massage gewoon genieten.

Lees deze massagevoorwaarden aandachtig door en bespreek eventuele klachten met de masseur, zodat hij de massage op jouw situatie kan aanpassen. Het is ook mogelijk dat op basis van onderstaande massagevoorwaarden de massage nu niet plaats kan vinden en je eerst een arts dient te raadplegen of massage in jouw situatie gewenst is.

Bij Dunez is een massage echt ontspanning en is niet bedoeld om klachten te verhelpen.
Mensen zwaarder dan 150 kg. kunnen helaas geen gebruik maken van de massages, omdat de massagetafel dit gewicht niet aan kan.
Een behandeling of massage is excl. de toegangsprijs van de wellness.

Onze masseur geeft je een professionele massage.
Als de huisregels worden overtreden, er zich onvoorziene omstandigheden voordoen of om welke reden dan ook kan er een einde gebracht worden aan de massage. De kosten die in rekening worden gebracht, zijn voor de tijd dat gemasseerd is.

Jouw identiteit en privacy zijn gewaarborgd. Gevoelige informatie die jouw identiteit en privacy in gevaar brengen, zullen nooit met derden besproken worden.

Het spreekt voor zich dat je verzorgd en hygiënisch bent als je gemasseerd gaat worden, dus is het wenselijk dat je je vooraf uitgebreid doucht. Er is kosteloos een douche beschikbaar.

Bij griep, koorts, ernstige verkoudheid en een besmettelijke ziekte kan géén afspraak gemaakt worden. Heb je fysieke, psychische of medische klachten, verzwijg dit NIET! Meld dit direct bij het maken van een afspraak.

Uiteraard is het mogelijk om alleen een massage te boeken, maar niets is zo lekker om dan ook gebruik te maken van de wellness faciliteiten. Vergeet die dus niet bij te boeken Di kan uiteraard ook ter plekke  bijgeboekt worden.

De tarieven kunnen in de loop der tijd veranderen. Raadpleeg eerst de tarievenpagina voordat je een afspraak maakt.
Restitutie is niet mogelijk.


Afspraak maken of annuleren

Masseren gaat alleen op afspraak, en als de massagevoorwaarden in acht genomen zijn.
Afspraken kunnen het beste telefonisch of via whatsapp gemaakt worden op telefoonnummer +31621101717

Er zijn doordeweeks meestal geen lange wachttijden. Je kunt op korte termijn, bijvoorbeeld op dezelfde dag, afspreken. In het weekend kan de beschikbaarheid beperkter zijn. 

Annuleren dient tijdig gedaan te worden. Dit kan telefonisch of via e-mail. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de massage wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht.

Kijk jij uit naar een massage maar weet je niet wanneer het verstandig is om wel of niet gemasseerd te worden? Hieronder volgen richtlijnen die de meeste masseurs hanteren. Is jouw situatie uniek of wil je nadere toelichtingen? Laat je informeren door mij te contacteren.


Geen massage mogelijk als je:

 • jonger dan 18 jaar bent.
 • een besmettelijke ziekte hebt zoals bijvoorbeeld griep of Covid.
 • oververmoeid bent.
 • last heb van een migraineaanval.
 • huidirritatie of brandwonden hebt.
 • geestelijk onevenwichtig bent. (psychose, veel aan je hoofd, overspannen of extreem paniekerig)
 • onder de invloed bent van drugs of alcohol.
 • hart- of vaatklachten hebt. Raadpleeg je huisarts eerst.
 • herstelt van ernstige blessures of een ingrijpende operatie.
 • herstelt van een botbreuk. (dit deel van het lichaam kan dan niet gemasseerd worden)
 • hevige hooikoorts hebt.
 • zwaarder bent dan 150kg.
 

Voldoe je aan alle criteria? Dan ben jij GESCHIKT om gemasseerd te worden.
Onze masseurs zijn gediplomeerd. Bij Dunez ervaart u dus een professionele massage. Wij werken met heerlijke massageolie en zuivere olijfzeep. Een massage behandeling is excl. de toegangsprijs. Onze masseur geeft je een professionele massage, beslist geen seksuele handelingen. Erotisch toespelingen worden niet getolereerd.
Bezoek onze sfeervolle en volledig ingerichte massageruimte en maak een afspraak voor een massage.

 

Relax... en boek jouw massage.

dunez, de lekkerste manier om niks te doen!

Chat openen
Thanks for visiting our website. Can we help you?