Voorstellen

Wij heten u van harte welkom.

FIJN ER EVEN TUSSENUIT

Dunez

Aan de rand van het schitterende natuurgebied de Loonse en Drunense duinen hebben de eigenaren, Martien van der Steen en Coen Feenstra, een mooie plek gemaakt om te onthaasten.
Speciaal voor onze gasten hebben wij een Wellness-tuin met Natuurzwembad en Ligweide. Binnen in ons wellness-gedeelte vind je een originele Finse sauna, een Stoombad en de kingsize whirlpool. Natuurlijk is er een gezellig restaurant waar je naast een drankje ook kunt genieten van heerlijke streekgerechten. Alles voor een lekker dagje uit of een korte vakantie.

 

Ervaar Dunez als een plek waar:
Je kunt genieten van de rust en de natuur.
Het gemakkelijk is om vrienden te maken.
Je echt jezelf kunt zijn.
Je de hele dag kunt genieten op een besloten terrein.
Vriendelijk personeel voor je klaar staat om te zorgen dat jij optimaal van jouw verblijf kunt genieten.

Wilt u langer dan een dagje van ons resort genieten dan hebben wij luxe guestrooms, een sfeervolle mini-camping. Dunez is uitstekend geschikt om een weekje of een weekend dit natuurgebied te verkennen of gewoon lekker genieten van de rust en de zon.

Dunez, de lekkerste manier om niks te doen.

 

Even voorstellen

Martien van der Steen

Eigenaar - reception - bar - massage
Mijn naam is Martien van der Steen. samen met Coen zijn wij de eigenaar van ons mooie bedrijf. Bij Dunez ben ik uw gastheer en kun je mij meestal achter de bar of bij de receptie vinden. Ook verzorg ik de massages.

Coen Feenstra

eigenaar - kok - bar - receptie
Even voorstellen. Ik ben Coen Feenstra. Samen met mijn partner Martien zijn wij eigenaar van Dunez Men Only. Eigenlijk ben ik mijn hele leven al werkzaam op campings en in de Horeca. Bij Dunez kun je mij vooral in de keuken vinden en als gastheer achter de bar.
HALLO KERELS 5 STERREN ......... BEDANKT VOOR HET MOOIE WEEKEND WIJ HEBBEN GENOTEN EN KOMEN ZEKER TERUG !!!!! ECHT TOP !!!
Mark

We openen weer over

Dagen
Uren
Min
Sec

Dunez is gesloten tot 19 maart

Dunez is closed until March 19th
Dunez ist bis zum 19. März geschlossen