Dunez volleybaltoernooi

Op locatie Dunez resort (men only) zijn we naast gezelligheid ook altijd in voor sportiviteit. Dit jaar is er in juni een recreatief gras volleybaltoernooi.

Op zaterdag 26 juni zal er een volleybaltoernooi gespeeld worden op de groene weide van ons terrein. (Ons gazon) Met maximaal 8 teams zal deze dag een sportieve lading krijgen. Er word gespeeld 4 tegen 4. Teams met 3 spelers zijn ook toegestaan.

Aanvangstijd is 10:00 uur.
Na het ontvangst met koffie of thee zal het toernooi gaan starten. De regels van beachvolleybal zullen leidend zijn. Er is voor de sporters een lunch in buffetvorm en in de middag een heerlijke fruit smoothie.

Tijdens de dag kan er gebruik gemaakt worden van alle wellness voorzieningen of plan een van de vele ontspannende massage in. Zensation Spa is geopend van 12:00 – 22:00.

RIVM maatregelen zullen voor het toernooi en de voorzieningen leidend zijn. Het word een gezellige en fanatieke sfeer. Een dag waarop ontmoeten, sportiviteit, ontspanning en hopelijk een zomers vakantiegevoel hand in hand samen gaan.

Voor deze overweldige dag zijn de kosten € 35 ,- per persoon.
Wil je deze dag verlengen met een overnachting? Verblijf dan in een van de kamers, cabana’s of op de camping. Voor meer informatie zie de Dunez website en de afbeelding/flyer. Schrijf nu je team in!

Voor inschrijving mail naar: fromjoennie@gmail.com