Veelgestelde Vragen - FAQ

Zijn er ook rustcabines?

Bij Dunez kun je na een sauna ronde heerlijk rusten in de tuin of in de orangerie. Privé cabines hebben wij niet.

Mag ik mijn hond meenemen naar Dunez?

Op de camping zijn honden toegestaan als ze op geen enkele wijze overlast veroorzaken. Honden dienen aangelijnd te zijn of in een bench. Het uitlaten van de hond dient buiten het terrein van Dunez te gebeuren. In de hotelkamers, wellness en restaurant zijn honden niet toegestaan.

Hoe zit het met roken bij Dunez?

Roken is in alle overdekte ruimtes van Dunez, met inbegrip van de hotelkamers verboden. De autoriteiten verbieden het roken in het restaurant en de Bar. Roken is toegestaan in de tuin en op het terras en in de rookruimte. De hotelkamers hebben een terras voor de kamer. Dit is een aangename plek om van uw sigaret te genieten. Op de Camping is roken gewoon toegestaan. Zorg er wel voor dat de andere gasten er geen last van hebben. Bij droogte dient u extra allert te zijn op mogelijk brandgevaar.

Kan ik parkeren bij Dunez?

Voor al onze gasten is er voldoende gratis parkeerruimte op ons eigen parkeerterrein.

Moet ik mijn eigen handdoek, badjas en slippers meenemen?

Voor onze Hotelgasten zijn de handdoeken inbegrepen. De campingasten en daggasten kunnen eigen handdoeken gebruiken of handdoeken bij huren. Ook Badjassen zijn te huur. Slippers zijn te koop.

Kan ik fietsen of mountainbikes huren bij Dunez?

Op loopafstand van Dunez is een bedrijf waar je fietsen en mountainbikes kunt huren.

Hoe kom ik met openbaar vervoer naar Dunez?

Er is geen openbaar vervoer in de directe omgeving van Dunez. Vanuit ‘s-Hertogenbosch en Tilburg gaat er een bus lijn 136. Stap uit bij bushalte “de werf”in Drunen en dan is het ongeveer 3 km lopen naar Dunez, maar misschien is een taxi een beter idee.

Is er internet?

Ja, wij hebben een gratis breedband internet. Ons WIFI netwerk is toegankelijk op de camping, in uw hotelkamer, en alle gemeenschappelijke ruimtes van Dunez.

Hoe kom ik van Schiphol airport naar Dunez?

Het gemakkelijkste is een taxi (kosten €135,- / €195)

Vanaf Schiphol gaat er een rechtstreekse trein naar ‘s-Hertogenbosch (kosten €17,-) In ‘s-Hertogenbosch neem je het beste een taxi naar Dunez (€35,-)

Mag ik naakt recreëren?

Bij Dunez is de keus aan jou. Lekker in de zon liggen bij het zwembad of op de camping in een zwembroek, of naakt op een handdoek. In het restaurant is een handdoek, badjas of kleding gewenst. Het wellnessgebied is alleen naakt toegestaan.

Is de toegang tot de wellness inbegrepen?

Ja. Als je bij ons op de camping of in een van onze hotelkamers verblijft is de wellness inbegrepen.

Book Now