Huisregels

Hartelijk welkom bij Dunez men only resort

Het terrein van Dunez is men only en uitsluitend toegankelijk voor mannen van 18 jaar en ouder (in geval van twijfel ID check) Mannen die fysiek ook man zijn.

In en uitchecken

Inchecken kan vanaf 12:00. Het kan mogelijk zijn dat de kamer of cabana dan nog niet gereed is, maar u kunt wel gebruik maken van de faciliteiten van Dunez. Bij het uitchecken vragen wij u de kampeerplaats, kamer of cabana voor 11:00 te verlaten. Indien u op de vertrekdag ook van de wellness gebruik wilt maken dan is dit mogelijk tegen gereduceerd tarief. (late checkout)

Handdoeken

De handdoeken op uw kamer of cabana zijn voor gebruik op uw kamer. Handdoeken die vervangen dienen te worden kunt u in de badkamer op de grond leggen (kamers). Handdoeken die u nog gebruikt kunt u uithangen aan het rekje. In onze wellness kunt u ook gebruik maken van deze handdoeken. Wilt u extra handdoeken voor de wellness? Deze zijn tegen meerprijs te verkrijgen bij de receptie. Campinggasten gebruiken eigen handdoeken in de wellness.

Ontbijt

Het ontbijt is bij uw cabana of kamerprijs inbegrepen, en wordt tussen 9:00 en 11:00 geserveerd in het restaurant. Van 12:00 tot 0:00 kunt u in het restaurant terecht voor uw favoriete drankjes en hapjes. maar ook voor een lunch of diner. De keuken is geopend tot 20:30. In voor- en naseizoen kunnen er andere openingstijden zijn. Ontbijt of verse broodjes is voor campinggasten ook mogelijk tegen meerprijs. 

Kleding

Bij Dunez is de keuze aan jou. In de tuin mag je recreëren zoals jij het wilt met (zwem)kleding of naakt. Het dragen van badkleding is niet toegestaan binnen in het wellness gedeelte. Het dragen van badslippers wordt aangeraden i.v.m. de veiligheid en hygiëne. U kunt uw eigen badslippers gebruiken of badslippers kopen aan de receptie. In het restaurant is het dragen van een badjas of handdoek gewenst.

Wellness

De wellness is dagelijks geopend van 12:00 – 22:00 uur.

Camping.

Plaats uw kampeermiddel op de door Dunez aangewezen plaats op de camping. Elke plaats staat duidelijk aangegeven met een plaatsnummer. Uw auto dient na het plaatsen van uw kampeermiddel direct geparkeerd te worden op onze parking.

U mag op geen enkele wijze overlast geven aan de overige gasten. Honden dienen aangelijnd of een een bench of kooi. Muziek op de camping is toegestaan tot van 10:00-23:00 maar zorg voor een bescheiden volume i.v.m. overlast. Na 0:00 vragen wij u de nachtrust van de overige gasten te respecteren. Bij ernstige overtredingen zullen wij u direct vragen het terrein te verlaten. U dient hier dan ook direct gehoor aan te geven.

Afval en elektriciteit op de camping.

U dient afval op de camping te scheiden. Gebruik de daarvoor aangewezen afvalbakken. Wil u het afval niet scheiden, dan verzoeken wij u om uw afval mee te nemen. Ongesorteerd afval nemen wij niet aan. 
Elektriciteit is niet inbegrepen, KWH worden berekend €0,60 per kwh.

Baden

Er is geen toezicht bij de baden. Het nemen van een douche voorafgaand aan een saunaronde is ten alle tijden verplicht. Ook dient u na gebruik van een van de faciliteiten eerst het transpiratievocht van uw lichaam te douchen voordat u gebruik maakt van de andere faciliteiten zoals zwembad, whirlpool of ligbedden.
Gebruik van handdoeken op de ligbedden is verplicht.
Uw persoonlijke spullen kunt u achter laten in de lockers in de kleedruimte. De directie is niet aansprakelijk voor het zoekraken van goederen en waardevolle spullen.

Duiken is in het zwembad niet toegestaan.

Let erop dat de kachels in de sauna en de stoomuitlaat in de stoomcabine heet kunnen zijn. Het bezoek aan Dunez en het gebruik van de faciliteiten is altijd op eigen risico. Als u medische klachten hebt, verzoeken wij u eerst een arts te raadplegen of informatie in te winnen bij een van onze medewerkers. Ook wanneer u bij ons een behandeling ondergaat verzoeken wij u dringend medische klachten, allergieën en overige bijzonderheden aan de medewerkers te melden.

Eten en drinken

Het nuttigen van zelf meegenomen etenswaren of dranken is in de tuin en restaurant niet toegestaan. Uiteraard wel op uw kamer, in uw cabana of op de camping. Het restaurant en wellness is rookvrij. Op het terras en in de tuin mag wel gerookt worden.

Storend gedrag zowel verbaal als non-verbaal is niet toegestaan.
Aan dronken mensen wordt geen alcoholische dranken geserveerd. Bij overmatig alcoholgebruik kunnen wij u de toegang ontzeggen.

Huisdieren

Huisdieren zijn in het guesthouse of cabana niet toegestaan. Huisdieren zijn op de camping wel toegestaan mits ze op geen enkele wijze overlast veroorzaken. Echter huisdieren van uw bezoek zijn niet welkom.

Handdoeken, tv, haardroger, badjassen etc. zijn ervoor om uw verblijf in uw kamer bij Dunez aangenaam te maken. Bij het uitchecken dient u deze artikelen op de kamer achter te laten. Vermissing van deze items zal aan u gefactureerd worden. Bij diefstal wordt altijd aangifte gedaan.

Bezoek

Bezoek is welkom op uw kamer tot maximaal 2 personen bij overnachting van extra personen mag nooit het maximaal aantal personen per kamer overschreden worden. Extra overnachtingen moet altijd gemeld worden bij de receptie. Bezoek op de camping dient u altijd bij de receptie te melden en mag overdag tegen geringe meerprijs op de camping verblijven. Bezoek die ook gebruik maakt van de wellness dient het normale entree dagtarief te betalen. Een logee op de camping dient zich in te schrijven bij de receptie. Voor logees is een extra bedrag verschuldigd. U bent als gast verantwoordelijk voor het gedrag van uw gast, wij zullen indien nodig zowel u als uw gast hierop aanspreken. Het bezoekerstarief wordt altijd op uw kampeerplaats geboekt. Bezoek wat niet gemeld is wordt als logee aan u berekend.

Parkeren

Parkeren op het terrein van Dunez is voor onze gasten Gratis. Maximaal 1 auto per kampeerplaats of kamer, elke extra auto tegen meerprijs. De slagboom voor aan de weg gaat ook voor uw veiligheid om 23:00uur dicht. Deze is echter voor u handmatig te openen zodat u toegang heeft tot de parking. De slagboom van de camping mag niet handmatig geopend worden. U krijgt bij het inchecken een sleutelhanger om de camping op te rijden. U dient de auto zo min mogelijk te gebruiken op de camping. Tussen 22:00 en 8:00 mag er niet met auto’s op het kampeerterrein gereden worden.

Cameratoezicht

Wij waken over uw en onze eigendommen d.m.v. cameratoezicht.

Foto’s

Maak gerust foto’s van Dunez. Het is echter niet toegestaan foto’s te maken van andere gasten i.v.m. privacy.

Geweld

Op het gehele terrein is het bezit, gebruik en dealen van drugs ten strengste verboden.
ZERO TOLERANCE! na constatering van drugsbezit of drugsgebruik moet u direct het terrein van Dunez verlaten. Restitutie is  niet mogelijk.

Het bezit van wapens is verboden. ZERO TOLERANCE! na constatering van wapenbezit of wapengebruik doen wij altijd aangifte bij de politie en moet u direct het terrein van Dunez verlaten. Restitutie is  niet mogelijk.

Agressie, racisme, ongewenste intimiteiten of ander hinderlijk gedrag is niet toegestaan.
Openlijk (voor anderen zichtbare) seksuele handelingen worden niet getolereerd.

Geen overlast in welke vorm ook voor de buurt.

Receptie

Receptie en bar zijn tussen 11:00 en 12:00 gesloten. Afrekenen op de vertrekdag bij het uitchecken. Indien u langer blijft dient u uw betaalmoment te kiezen voor 18:00 of na 21:00. Dit in verband met de drukte in het restaurant.

Douchen verplicht

Voor het gebruik van de sauna, zwembad, stoombad of whirlpool is douchen verplicht.

Sauna

Hou de tijd goed in de gaten en blijf niet te lang in de sauna of stoombad. Uw lichaam kan oververhit raken en u kunt onwel worden.Geen seksuele handelingen in het zwembad, jacuzzi, sauna, douches of stoomsauna.Bij constatering van ontoelaatbaar gedrag kan de toegang tot de wellness faciliteiten ontzegd worden.Gebruik van poppers in de stoomcabine is verboden. de warme vochtige lucht en poppers vormen een gevaarlijke combinatie. Respecteer elkaar.

Prostitutie is niet toegestaan.

Houd je A.U.B. aan onze huisregels. Bij overtreding van de regelementen kan de directie u de toegang ontzeggen

Zo houden we Dunez leuk voor iedereen.

Bij vragen, problemen of wensen kun je altijd terecht bij Coen of Martien. Respecteer echter ook onze privacy.

 8