Dunez Guesthouse

Op het terrein van Dunez hebben wij 5 luxe hotelkamers. Je loopt zo vanuit de kamer het prachtige natuurgebied in waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of paardrijden, maar je kunt natuurlijk ook genieten op je eigen terras.
Elke ochtend hebben we natuurlijk een lekker ontbijt, Bij mooi weer geniet je van het ontbijt aan de rand van ons zwembad.
Tijdens het verblijf heb je toegang tot de wellness tuin met zwembad, lig weide, sauna, whirlpool. Hier vindt u ook ons gezellige restaurant voor een heerlijke lunch, diner of gewoon lekker een cocktail, prosecco of een ander drankje op het terras.
Dunez is zoveel meer dan alleen een gay-hotel of een homo-camping. Het is een compleet gay resort voor mannen.
De kamers zijn sfeervol ingericht, met eigen badkamer, toilet, vloerverwarming, led verlichting, voldoende kastruimte, flatscreen TV, wifi en een eigen terras. Originele kunst uit de collectie Dame Louise siert de muren.
Het restaurant en de bar in Dunez zijn gelegen in wellness tuin naast het zwembad van het resort. Gasten dineren onder lekker op ons terras aan het zwembad, genieten van de mooie natuur.
De hele dag door kun je genieten in ons restaurant. Van ontbijt, lunch tot diner maar ook tussendoortjes. We proberen rekening te houden met alle speciale verzoeken of uw speciale dieet.
Boek nu een nacht, weekend, midweek of een hele week, en geniet.

onze hotel kamers - our hotel rooms

Een persoons kamer Comfort

een persoons kamer Comfort.

€85,-/nacht

Twee persoons kamer Comfort

twee persoons comfortkamer

€105,-/nacht

Luxe twee persoonskamer

Tweepersoons luxe kamer

€125,-/nacht

Luxe een persoonskamer

luxe eenpersoons kamer

€105/nacht

comfort kamer - comfort room

tarief comfort kamer - tarif comfort room

€105,-/ nacht
comfort kamer (OBV 2 personen)
  • incl. ontbijt - Breakfast included.
€85,-/ nacht
comfort kamer (OBV 1 persoon)
  • Incl. ontbijt - Breakfast included
Book this room today and reserve your spot.
Boek nu - Book Today

5 Column

Rustic Class & Warmth

tarief luxe kamer - tarif deluxe room

€105,-/ nacht
luxe kamer (OBV 1 persoon)
  • Incl. ontbijt - Breakfast included
€125,-/ nacht
luxe kamer (OBV 2 personen)
  • Incl. ontbijt - Breakfast included
Ik kan me alleen maar aansluiten op deze woorden. Wat een verzorging en wat een heerlijke rustieke plek om te ont-zorgen. Dank mannen voor een paar geweldige dagen.
René
Een super verblijf, geweldige ontspanning en beste gastheren die je voor kunt stellen. Na een hartelijk welkom en rondleiding genoten van ons verblijf
Jan
Het Paasweekend was super, echt een leuke en gezellige sfeer daar !Toppie ,doe zo verder mannen !! Komen zeker eens met onze camper een weekendje langs
Dany
Moderne Zimmer. Alles Sauber. Schöner Wellnessbereich mit Sauna und Whirlpool. Essen ist sehr lecker. Ambiente ist wunderschön. Man fühlt sich sofort zuhause
Markus
Book Now