Faciliteiten

Facliliteiten

Reserveer jouw dagje wellness

Wil je er zeker van zijn dat er voor jou als daggast plaats is bij Dunez , reserveer dan hier jouw dagpas

Daggast
Aantal personen - number of pers. *
Gezondheidsklachten die kunnen duiden op Covid-19 ? - Health problems that may indicate Covid-19? *

VOOR EEN PERFECT DAGJE GENIETEN

Bij Dunez hebben we alles voor een lekker dagje genieten of voor een korte vakantie. Sauna, stoombad, voetenbad, een kingsize whirlpool. Geniet van de zon in de tuin. Er zijn voldoende zonnebedjes, daybeds en hangmatten. Een bar met jouw favoriete drankjes en een fantastisch restaurant met een grote variëteit aan gerechten voor lunch, diner en snacks. Er is een gezellig terras. Maak jouw wellnessdag compleet met een heerlijke massage. Dunez is niet voor niks de lekkerste manier om niks te doen.

Zwembad

Eko natuurzwembad. Kom en geniet van een onvergetelijke ervaring! Dankzij het natuur zuivere water in ons eko natuurzwembad. Geniet van het gevoel bij “zwemmen in zijde zacht water” met 100% chloorvrij en gezuiverd water.

Sauna

In ons wellness gedeelte hebben we de beschikking over een heerlijke Finse sauna. Een lekker moment van rust, maar ook voor een verbetering van het welzijn en de gezondheid. Regelmatig hebben wij hier heerlijke opgietingen.

 

Het wellnessgebied is alleen naakt toegestaan. 

 

Whirlpool

Dit overdekte bubbelbad biedt een schitterend uitzicht over onze wellnesstuin en het natuurzwembad. Bij mooi weer en bij minder mooi weer geniet u de van weldadige bubbels. Het warme water in het whirlpool bad heeft een positieve invloed op het gemoed, de gewrichten, spieren en de bloedsomloop.

Stoombad

Het Turks stoombad, word ook vaak een Hammam genoemd. Vanwege zijn heilzame werking is dit één van de beste methoden voor het behoud van een goede gezondheid. Daarnaast neemt het de dagelijkse stress, spanning en vermoeidheid weg.

Douches

In de douche ruimtes kunt je heerlijk warm afdouchen. Hier kun je ook gebruik maken van douchegel met heerlijke eucalyptus geur.

Voetenbad

Bij de sauna ervaring hoort natuurlijk ook een voetenbad.

 

Wellness tuin

Geniet op een van de ligbedden van het zonnetje. Hier heeft u een mooi zicht op de tuin het natuurzwembad. Bij Dunez is de keus aan jou. Lekker in de zon liggen bij het zwembad in een zwembroek, of naakt op een handdoek. Het wellnessgebied is alleen naakt toegestaan.  Heerlijke loungebanken en de bar binnen handbereik. Wat wil je nog meer.

Koude douches

Na een saunaronde is het belangrijk om af te koelen. Dat kan gewoon in de buitenlucht of onder onze koude buitendouches.

 

Orangerie

Ook als de zon even wat minder warm is kun je nog heerlijk op een ligbedje tot rust komen in onze orangerie. Heerlijk na een saunaronde.

Daybeds

Wil je lekker van de zon genieten. Dat kan op een van de vele zonnebedjes, maar wil je juist een beetje schaduw dan staan er ook 4 heerlijke daybeds.

Handdoekenservice

Neem gerust je eigen handdoek mee naar Dunez, maar wil je dat niet dan hebben wij voor al onze gasten handdoeken om te gebruiken in onze wellness. Deze service kost €2,50 per dag. Maximaal 2 handdoeken per persoon, tegen tegen meerprijs is een extra handdoek wissel mogelijk.

Bar

Van al dat zonnen krijg je dorst. Vind in onze bar je favoriete drankje. Denk aan zomerse cocktails en mocktails, maar natuurlijk ook aan frisdranken, wijnen of speciaal bieren. Heerlijk zo’n dagje niks doen.

Restaurant

Honger of lekkere trek? In ons restaurant is er altijd wel wat lekkers te vinden. Een gezonde lunch, een lekkere dagschotel of al la carte. Ook vind je er fingerfood of een gezonde salade. Veelal biologisch en zoveel mogelijk gemaakt met streekproducten.

Lockers

Speciaal voor onze daggasten hebben wij een ruime kleedruimte met

lockers om je spullen er veilig in op te bergen.

Massages

Bij Dunez hebben wij een sfeervolle massageruimte. Geniet hier van een heerlijke ontspanningsmassage. Onze masseurs zijn gediplomeerd. Bij Dunez ervaart u dus een professionele massage. Wij werken met heerlijke massageolie en zuivere olijfzeep.

Entreeprijs

Dagentree
€18/p.p.
  • zonder handdoekservice
Avondentree
€14/p.p.
  • na 18:00
  • zonder handdoekservice
Handdoekservice
€3/p.p.
  • twee handdoeken voor jouw dagje wellness.
  • Elke extra handdoek wissel €1,50
dagje sauna? meer een dagje vakantie. Ze brengen de drankjes zelfs bij de ligbedjes.
Peter
Ontspanning/ Ruimte/ Gezelligheid/ Wellness/ Natuurlijke omgeving/ Dinner/ Gastvrijheid/ het complete plaatje maar dan op z'n Dunez. Gewoon goed dus!
Jeroen

VRAGEN?

Contact

We openen weer over

Dagen
Uren
Min
Sec

Dunez is gesloten tot 19 maart

Dunez is closed until March 19th
Dunez ist bis zum 19. März geschlossen