Wellness

sauna

In our wellness area we have a nice Finnish sauna. A nice moment of rest, but also for improvement of well-being and health. Regularly we have delicious infusions here.

 

 

Jacuzzi

Dit overdekte bubbelbad biedt een schitterend uitzicht over onze wellnesstuin en het natuur zwembad. Bij mooi weer en bij minder  mooi weer geniet u hier van weldadige bubbels. Het warme water in het whirlpool bad heeft een positieve invloed op het gemoed, op de gewrichten, spieren en op de bloedsomloop.

stoombad

Het stoombad, vaak een Hammam (Turks stoombad) genoemd, heeft vanwege zijn heilzame werking, aangetoond één van de beste methoden te zijn voor het behoud van een goede gezondheid en het wegnemen van de dagelijkse stress, spanning en vermoeidheid.

 

Eko natuurzwembad

Kom en geniet van een onvergetelijke ervaring! Dankzij het natuur zuivere water in ons eko natuurzwembad. Geniet je van het gevoel van “zwemmen in zijde zacht water” met 100% chloor vrij & gezuiverd water zonder chemische stoffen. Zwemmen is veel leuker zonder de zorg van potentiële gezondheidsrisico’s. geen droog haar, geen huid- en oog irritatie.

Voetenbad

Bij de sauna ervaring hoort natuurlijk ook een voeten bad.

massages

Bij Dunez hebben wij een sfeervolle massageruimte. Geniet hier van een heerlijke onspanningsmassage. Onze masseurs zijn gediplomeerd. Bij Dunez ervaart u dus een professionele massage. Wij werken met heerlijke cocos olie en zuivere olijfzeep.

 

douches

In de doucheruimtes kunt je heerlijk warm afdouchen. Hier kun je ook vrij gebruik maken van douchegel.

Gratis parkeren op eigen terrein

Parkeren is bij Dunez geen probleem. Voor onze gasten zijn voldoende parkeerplaatsen op ons terrein beschikbaar.

Wellness tuin

Genieten op een van de ligbedden van het zonnetje, met zicht op het zwembad. Heerlijke loungebanken en de poolbar binnen handbereik. Wat wil je nog meer.

 

Restaurant

Honger of lekkere trek? In ons restaurant is er altijd wel wat lekkers te vinden. Een gezonde lunch, een lekkere dagschotel of al la carte, maar ook finger food of een gezonde salade. Veelal biologisch en zoveel mogelijk gemaakt met streek producten.

Bar

Van al dat zonnen krijg je dorst. Bij Dunez is er een heerlijke bar met jouw favoriete drankjes of zomerse cocktails. Heerlijk zo’n dagje niks doen.

Orangerie

Ook als de zon even wat minder warm is, dan kun je toch nog heerlijk op een ligbedje tot rust komen in onze orangerie. Heerlijk na een saunaronde.

koude douches

Na een saunaronde is het belangrijk om af te koelen. Dat kan gewoon in de buitenlucht of onder onze koude buitendouches.

Towel service

For all our guests we have towels for use in our wellness. This service costs € 2.50 per day. For our hotel guests, this is included in the price.

Lockers

Speciaal voor onze daggasten hebben wij een mooie kleedruimte met lockers om jouw spullen veilig op te bergen.

Book Now