Natuurlijk is Dunez op 16 juni 2019 voor al onze gasten gewoon geopend, Voor het gebruik van de wellness faciliteiten hanteren wij het gebruikelijke entree tarief, maar die dag hebben we iets bijzonders. een super bijzondere ervaring, en zeker de moeite waard.

Dunez @ Drunen. | Nederland Ticket: 60 eur entree, lunch, massageworkshop Door True Tantra Team 16 juni 11-16 uur

By True Tantra Team June 16th / 11-16hrs

Ga met ons mee voor een unieke dag van aanraking en verkenning. De Massage Experience and Well Being workshop is ontworpen om je te laten kennismaken met de kracht van aanraking in je leven en je massage-vaardigheden te geven die je nodig hebt om jezelf, je partner of vrienden in hemelse gelukzaligheid te houden. Uiteindelijk is ons doel om mensen te helpen, nieuwe manieren te vinden om dichter bij elkaar te komen met aanraking en communicatie.

De workshop is voor iedereen (je moet ouder zijn dan 18) en het is drie uur lang, wat voldoende tijd zal geven om een ​​zeer grondige massage te geven en te ontvangen. We zullen op elke workshop ten minste twee facilitators hebben, dus krijg veel individuele aandacht. De workshop is ontworpen om interactief te zijn en je wordt aangemoedigd om vrijuit te communiceren en om al je vragen te stellen. Je ontvangt en geeft de massage naakt om energie uit te wisselen met je partner. Tijdens de massage ga je twee keer van partner veranderen. Als u bij een specifieke persoon wilt zijn, kunt u van tevoren met ons communiceren. De Massage Experience and Well Being workshop vindt plaats in het Men only Resort Dunez. We hebben genoeg tijd om te genieten van de wellness, ligbedden, het sauna-stoombad, de jacuzzi en een prachtig buitenbad.

Programma:

11: 00-12: welkom smoothie, Rondleiding en voorbereiding voor de workshop

12: 00-13: 30: 1. deel van de workshop

13.30 – 14.30 uur: lunchpauze en tijd om te genieten van de spafaciliteiten

14.30 – 16.00 uur: 2e. deel van de workshop

Na de workshop hebben we tijd om te genieten van het gezelschap van elkaar in de prachtige spa. Vanwege de beperkte omvang en exclusieve aard van de workshop is het noodzakelijk om dit van tevoren te boeken.

Als u nog vragen heeft, Neem contact op met het Massage ExperienceTeam, Anand, Roland en Petros u graag verder.

Phone and WhatsApp: NL: +31 6 39 49 21 15 ES: +34 6 45 19 56 04 E-mail: tantriko@live.com 

meer info over de organisatie: http://truetantra.eu/4men

Reserveren kan alleen bij de organisator (truetrantra)Kosten: 60 euro per persoon. In de prijs inclusief 3 uur workshop, entree in de spa, lunch incl. koffie of thee, 1 smoothie en snack. Bovendien krijg je 10% korting als je wilt dineren in het restaurant.

Wat mee te nemen: 1 sarong en 1 grote handdoek.

Locatie: Margrietweg 21, 5151 RH Drunen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>