De Camping

DE CAMPING

Onze camping

20 royale comfort plaatsen voor uw tent of caravan. Bij elke plaats is water, elektriciteit, gratis WiFi, en heerlijke gratis douches in het mooie sanitairgebouw. Tijdens uw verblijf heeft u toegang tot de wellness tuin, zwembad, ligweide, sauna, whirlpool en ons gezellige restaurant. De mini camping is geopend van half maart tot en met het laatste weekend van september.

Cabana's

Wil je wel op de camping, maar geen zin in gedoe? Wij hebben de oplossing. Huur een cabana bij Dunez. Je hebt een gezellig zitje, een kledingrek, een goed matras, lekker kussen en een heerlijk dekbed. Er is natuurlijk gedacht aan een stroompunt om jouw mobieltje op te laden, en er is wat gezellige verlichting. Deze mobiele hotelkamer heeft natuurlijk de gebruikelijke handdoeken, zeepjes, en douchegel. Douches en toilet vind je in het tegenover gelegen sanitair gebouw. In de cabana heb je geen eigen douche en wc. Het ontbijt staat elke ochtend voor jou klaar in ons restaurant.

Gratis warme douches.

In het moderne sanitairgebouw vind je lekkere warme douches en wastafels met papieren handdoeken. Op de toiletten is altijd wc-papier en een hygiëne spray.

 

Faciliteiten op de kampeerplaats

Elke plaats heeft zijn eigen 10Amp. stroomaansluiting, waterkraan en afvoerputje.

Lekker genieten

Tijdens jouw verblijf is het gebruik van de wellness inbegrepen.

 

Gratis WiFi

Tegenwoordig wil iedereen ook op de camping lekker internetten. Camping Dunez heeft voor u als gast zelfs gratis WiFi. Ons gehele kampeerterrein is voorzien van draadloos internet. Dit betekent dat u overal waar u maar bent op de camping van de gratis WiFi gebruik kunt maken. Met uw telefoon, tablet of laptop kunt u heerlijk in het zonnetje sociale media en het nieuws van de dag volgen.

shutterstock_243545137
camping comfort plaats OBV 1 persoon
€27 per nacht
  • Geen handdoekservice inbegrepen
camping extra persoon
€13 per nacht
  • Indien geboekt tijdens boeking.
  • Geen handdoekservice inbegrepen
Logee
€ 25 per nacht
  • prijs voor personen die niet geboekt zijn tijdens de reservering
  • Geen handdoekservice inbegrepen
Huisdier
€5 per nacht
Aardig en vriendelijk personeel, unieke combinatie van wellness en kamperen, ontspannen gemengd publiek. Ook mooi ontworpen!
Vincent

We openen weer over

Dagen
Uren
Min
Sec

Dunez is gesloten tot 19 maart

Dunez is closed until March 19th
Dunez ist bis zum 19. März geschlossen