Gay classic car en caravan weekend

Heb jij een classic car of een classic caravan, dan is dit weekend echt iets voor jou. Geniet van de oldtimers en youngtimers die voor deze keer op het campingterrein zelf mogen staan. Ontmoet gelijkgestemden en laat met trots jouw classic car of caravan zien. Maar dit weekend is natuurlijk ook uitermate geschikt om gebruik te maken van onze wellness. kortom, boek lekker jouw plaatsje op de camping, of reserveer een guestroom en maak er een top weekend van. Kom je dit weekend met jouw klassieker op de camping of in onze guestroom, dan hebben wij een lekkere fles bubbels. Hou het weekend van 16-17 juni 2018 dus vrij!

Dunez

Aan de rand van het schitterende natuurgebied de Loonse en Drunense duinen hebben de eigenaren, Martien van der Steen en Coen Feenstra, een mooie plek gemaakt om te onthaasten.
Speciaal voor onze gasten hebben wij een Wellness-tuin met Natuurzwembad en Ligweide. Binnen in ons wellness-gedeelte vind je een originele Finse sauna, een Stoombad en de kingsize whirlpool. Natuurlijk is er een gezellig restaurant waar je naast een drankje ook kunt genieten van heerlijke streekgerechten. Alles voor een lekker dagje uit of een korte vakantie.

Ervaar Dunez als een plek waar:

 • Je kunt genieten van de rust en de natuur.
 • Het gemakkelijk is om vrienden te maken.
 • Je echt jezelf kunt zijn.
 • Je de hele dag kunt genieten op een besloten terrein.
 • Vriendelijk personeel ​​voor je klaar staat om ervoor te zorgen dat je optimaal van jouw verblijf kunt genieten.

Wilt u langer dan een dagje van ons resort genieten dan hebben wij luxe guestrooms, een sfeervolle mini-camping. Dunez is uitstekend geschikt om een weekje of een weekend dit natuurgebied te verkennen of gewoon lekker genieten van de rust en de zon.
Dunez, de lekkerste manier om niks te doen.

2 Comments

 1. Erik v benthum

  Hey hoi,
  Ik wil wel reserveren..
  Lijkt me leuk
  Hopelijk meer vwt3

  Ik.kom.met mijn camper vwt3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>